Plåttak och bingo – en vinnande kombination!

Det kan tyckas konstigt att placera plåttak och bingo under samma tak men det är det inte. Under våren och hösten anordnas en hel del bingo i form av bilbingo, helgbingo, föreningsbingo och liknande. För att alla bingodamer och bingoherrar ska få en så trevlig bingo stund som möjligt är det därför viktigt att de skyddas från regnets piskande droppar. Hur de bäst skyddas? Med plåttak såklart.

Många bingo föreningar och bingohus har tajta budgetar och att byta tak kan betyda slutet för bingospelandet. Plåt är dock oftast det billigaste alternativet – och det mest hållbara. Vill spelarna och bingo-arrangörerna att bingon hålls i liv så kan det vara värt att byta eller bygga tak.

Det går visserligen att spela bingo på nätet idag men den äldre generationen gillar gammal hederlig bingo. Under vår och sommar är det inte särskilt svårt att förstå varför bingo i det gröna är härligt. Trots plusgrader och trevligt sällskap är det dock aldrig härligt att sitta i spöregn – oavsett om du spelar bingo eller om du befinner dig på en grillmiddag hos vänner.